sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Seurantalista päivitetty -ja mitä sieltä tulee!Päivitin Eristyspotilaiden hoidon ajankohtaisemmaksi ja mitä löysinkään! Hoitoa on parin sitkeän potilaan kohdalla tehostettava, ei puhettakaan kotiutumisesta. Sen sijaan Sampon kohdalla lienee parasta kirjoittaa epikriisi tältä hoitojaksolta; sitä en taida saada hetkeen edes virtuaaliseen salkkuuni sen hintaan pakatun arvon vuoksi.


Uusi tilanne seurantalistalla. Piotroskia ei pisteytetä, mutta sitä olen alkanut keräilemään ihan mielenkiinnosta tuohon kylkeen.
Tilanne ennen Cliffsin tuloa seurantaan. Ostettavissa olisivat olleet MDT, 
SAMAS ja TSCO.
Otin kuvankaappauksen pisteistä ja graafista ennen muutosta. Ja ajattelin tehdä näin vastakin, niin näemme mihin suuntaan Eristysosakkeet ovat vaeltamassa. Eräänä mahdollisena lisänä saatan lisätä Piotroskin pisteet taulukon oikeaan reunaan. En silti laske niitä yhteistulokseen, sillä en saa suomalaisille osakkeille kyseisiä pisteitä. Mutta niille yhtiöille, joille Piotroski Scoren saa, se tulee olemaan mielenkiintoinen lisä.
Huomatkaa kuitenkin (vrt. nykyinen graafi pallukoista), että salkkuun tullut Cliff Natural Resources räjäyttää tilaneen aivan erinäköiseksi fundamenteillaan! Tämä on toisaalta myös vaaran paikka, sillä fundathan eivät ota huomioon tulevaa, mikä CLF:n kohdalla on hieman harmaasävytteinen Kiinan rakentamisen hidastumisen vuoksi. Lisäksi silmä poimii Seadrillin huomattavan kallistumisen ja Berkshiren pisteiden laskun tapahtuneen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti