torstai 17. toukokuuta 2012

Lääkärin alkaa kirjoittaa reseptejä

Hei kaikki!

Jos tänne sivulle joku lukija eksyy, niin lue sinäkin tämä. Minun tarkoitukseni on alkaa kirjoittaa blogia päiväkirjatyyppisesti, jotta ajatuksistani, toimistani ja tekemättä jättämisistäni syntyy jonkinlainen jälki. Tämän blogin tarkoitus on myös antaa sijoitustoiminnalleni ryhtiä, jotta jaksaisin toteuttaa sijoitusstrategiaani. Aion makustella mahdollisia ostojani täällä blogissa, jolloin minun täytyy myös uskaltaa ja osata perehtyä firmaan hieman pintaa syvemmältä. Tässä minulla on paljon oppimista.

Toimiani ja salkkuni kehitystä voi seurata blogiteksteistä ja välilehdiltä löytyvistä graafeista. Pyrin raportoimaan ainakin kvartaaleittain salkun tulosta, mutta bloggausaktiivisuuteni saattaa vaihdella aivan mielivaltaisesti. Tuottograafi alkaa piirtää itseään vasta 9.5.2012 alkaen lähtien arvosta 100.

Jos sinulla on jotain kommentoitavaa, vastaan väitettävää, kysyttävää, kyseenalaistavaa tahi minua tukevaa asiaa, niin kerro se rohkeasti! Tekstejä saa kommentoida, sillä olen huomannut useista blogeista viestiketjujen sisältävän usein todella helmiä; kommentit voivat kasvattaa minuakin sijoittajana ja säästäjänä edelleen.

Olen sijoittajana edelleen täysi raakile, jolla on paljon opittavaa lähtien muun muassa yritysten kirjanpidoista
aina makrotalouteen ja kansantaloustieteen saakka. Tavoitteenani on ennen 50-vuotissynttäreitäni olla taloudellisesti riippumaton, ja tämän tulen myöhemmin määrittelemään mitä se tarkoittaa omalta osaltani. Voin valottaa jo kuitenkin nyt, että siihen ei kuulu huvipursi Välimerellä eikä kakkosasunto Dubaissa.
2 kommenttia:

  1. blogin ulkoasu on tyylikäs. täytyy seurata.

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa seuramaan ja neuvomaankin minua! :) Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Kohta tulossa analyysiä omasta näkökulmasta Orionista. Paljon olisi kirjoitettavaa ja jaettavia ajatuksia, jahka niitä saisi kirjoitettua tänne julki.

    VastaaPoista